Saturday, January 3, 2009

naper x leh tido lagi?

huhu....salam sume....acttly aku dah masuk bilik kul 9.30 then bercadang nak masuk tido kul 10 tp x leh la huhu mata nie seakan2 x leh nak pejam...asyik celik jer...x per maybe bg peluang utk aku tls blog ari nie..hehe akhirnya esk aku akan melangkah masuk ke alam yg penuh onak dan duri....cecece hiperbola sungguh..x2 esk nak balik hostel..besh3tp dah wat last check up dah..hope x der yg tertinggal.tau x mse sem 1 tue aku dah lupe bwk something yg sgt berharga iaitu kad pengenalan...punyelah nervous kowt2 x leh study situ..lagi satu aku luper nak amik bj kurung yg dah hanger dlm bilik..sian mak waktu tue kene antar balik...nasib bek la umah dekat kalo x..tatw la nak wat aper..teruk btul aku nie...tue la aku nie x leh wat keje last minute...kalo x mcm2 barang luper...huhu itu alkisah b4 entry ip4 nie...hehe x sabr pown ader gak nak jumper roomate yg dah sebulan x jumper...hehe windu2....aper ag eh? jeles la tgk adik yg dah lena dbuai mimp...almaklumla esk kan dah nak skolah bukan men sonok ag dia...hehe...kalo dikut-ikutkan syg sungguh kat dia tp suke sgt kaco die...tgk die marah mcm kiut jer...bdak2 la katakan...dah lew....bek tido dulu takowt tulis yg merapu lak nati.....


daaa
wassalam...

1 comment:

Nur Syahiirah Che Soh said...

biasa r tu tak leh tido..coz nak tinggal umah kan..huhu..well hepi sgt10 dpt jumpa fatin...ahaks~!...=p