Friday, June 19, 2009

sahabat dengarlah rintihan hatiku

salam.......
ntah cam na nak tertulis artikel nie..huhu anyway it just for fun
erm everybody kat dlam dunia nie for sure ader sahabat yang betul2 fahami die betul 2
for me yes i admit n rase cam ilang gak dunia kalau sahabat x der...huhu what we call friendship??
friendship is like water n human being so of coz u can define it by ur own preception
for me the good frewn will accept her frewn dLm aper situasi sekalipun and she will forgive what that her frwen do any mistake....
ntahlah.....
mungkin betul kater org setiap manusia mempunyai seorg sahabat sejati
so from that of coz kiter akan rase sedih kalau sahabat tue dah x rapat dengan kiter maybe bcoz of our mistake.....
huhu sgt sedih la ble aku nak bercerita sal fwen nie...........
arghhhhhhhhhh
kadang2 rase cam dah give up ngan sume nie tp life must go on rite ??
"what goes around comes around" kdg2 dlm hidup nie setiap kejadian mungkin dah tertulis itu yang terbaik n hope its what ever prob that i faced i still be strong....

now??
for me i realise how important bestfwen to me....kalau kawan die akan kawan ngan kiter waktu kiter senang jer tp kalau bestfrewn die lah kawan susah senang kiter....huhu macam berdakwah pulak....aper2 pown me harapkan melalui post nie hope dapat menterjemah definisi shbt yang aku rasa aku dpt simpulkan......

p/s: think positive (+) can generate the good preception .......

1 comment:

CeKeBamBaM said...

whatever la Mr or miss Anonymous....wow really great hell stupid opinion that you give anyway thanks for that... for me u r too silly to know Wat are we call friends.last but not least "the person that always but the blame on other people is call stupid.." tank you.~!