Saturday, July 2, 2011

arghhh susahnya



arghhhhh....... mesti pelik ja bunyi .. actlly skang tgh struggle duk dirumah sambil menjaga adik yang akan amik upsr akhir tahun ini.. punyalah mencabar... dah nama pown akak so tugasnya adalah utk memastikan setiap isi pelajaran adik dapat difahaminya dengan sepenuhnya...

actlly somethink yang quite worst ialah apabila ak terpaksa mengorbankan masa ak untuk balik rumah lagi minggu ini(bajet cam x balik jer even tiap2 minggu balik) mcm mn la nak kawen ni.. keje memerap jer kat rumah..

ok berbalik pada topik atas.. actlly it is quite difficult to manage myself well when parents exspeselly mak sbb pg endon tgk agus kawen.. (ok agus nie ialah pekerja abah ak yang dah berhenti keja setelah 9 tahun menabur bakti bekerja bersama abahku.. die baik ooooo boleh dikatakan orang harapan abahku... huhuhu so tugaS aku dirumah ini adalah utk memastikan rumah dalam keadaan yang baik dan teratur... sob3x....mak aiii mmg ssh nak jaga rumah.. so ingtlah tugas suri rumah bkn senang.. sgt memerlukan banyak kesabaran dan kene ada kekuatan fizikal.. yang penting skali kena banyak bersabar... sob~2x.. dah dua hari mak berada di endon... esk is the last day.. xsabar nak mintak ole2 dr sana... harap perjalanan mak dan abah akan diiringi dengan selamat dan tenang... moga2 dipermudahkannya...

p/s : huhuhu don`t judge a book by it`s cover...=P

mode:tired ! =_=!


2 comments:

Izmir Fadzil said...

lawa rumah

Nurul Fatin Nabila said...

hahahaha emir.. tengs tgklah sape yang mengemasnye hahahaha