Wednesday, December 31, 2008

new year

huhu everyday we make mistake exspecially me la..huhuhu sgt pnt wat silap sbb tue kan masa kecik2 asyik jer mintak doa supaya biar mati cpt..tp tue dulu reason dia sbb x nak wat dosa banyak2.hehe tp ble blajar2 balik x bek tau wat cam2 kan2.sempena tahun baru nie nak wat satu azam baru yang saya akan jd orang yang baik,ikut dengan landasan islam yg betul aminm~!tlgla ya Allah saya ingin jd pencintaMu.so dalam hidup nie kan x kan kite nak wat silap jer mest x nak kan tp kadang2 silap 2 mest berulg naper ea?sbb kite x istiqamah.so from now on wards sempena new year ,saya tamaw wat silap dah,saya ader abang name die hafierul,die nie leh la jgk kata caring bek pown leh jugak, n my youngest sister name dia ct fatimah.dia nie agak manja la.dah2 tamaw cita sal diowang skang nak cita sal diri sendiri. nest blog plish,tp sebelum berundur nak bg satu pesanan"every people make mistake but we must learn from the mistake n must no repeat the same mistake again n again coz after we realise n we not change the mistake is permanently in ourself" daaa

wassalam

3 comments:

Nur Syahiirah Che Soh said...

yup2..i agree with u..once kita da wat clap, we HAVE to learn from our mistake..jgn buat benda samer dua kali lau kiter tau benda tu salah..well..fatin kena betulkan time tu taw..ikut GMT kuala lumpur..time tu clap..hepi new year fatin!!!=)

Anonymous said...

wah...atin..ade improvement~~ chaiyok2 darla..
love u~~!

-Yana- ((*_*))

CeKeBamBaM said...

thanks ma freinds.love u too