Thursday, January 1, 2009

1/1/2008

salam....sume...kabare?huhuhu acttlly nak g basuh pinggan tp malas ag la...tataw la naper sejak balik jer dr hastel penyakit malasku mula menyerang...adey...adakah ini benar?adakah aku seorang yang pemalas?.tidakk saya bukan begitu.hehe huhu anyway semua orang berkobar2 ngan azam baru n how bout me ya??hehe secreto de amor...jap ag nak g beli barang kat tesco..erm...i just mish my sweet time when i was young lol...gonna mish dat so much..k lah nnt mum bising lak x basuh2 pinggan ag..jap ya kawan2 .ngee..menarilah dan terus tertawa,walau dunia x seindah suka,bersyukurlah pada yang kuasa cinta kita ddunia selamanya....hehe amik lagu masa dgr hot fm sambil basuh pinggan cam sindarella lak..hehe,nnt 4 haribulan nak masuk maktab dah..hehe besh2.x sabar sangat nak masuk maktab....i haf my real life there x macam masa dok kat mrsm..saya terkongkong~!!!!!!!!!!!!!!hehe sian saya k, meh nak story sket my life msa dok mrsm..huhu actlly sebaik sahaja saya menerima tawaran perasaan tue becampur -baur nak g ker x,,coz dah janji ngan kawan nak sma2 blajar kat skool yg sama tp atas dorongan ibuku,terpaksalah pg sbb mak n abah harap sgt anak dia sowank nie masuk mrsm.ehhe walaupun hatiku meronta-ronta x ingin disitu,mlm first day dok situ,mulalah air mata mengalir kerana aku x bisa berjauhan ngan ibu,haha anak manja la jgak.hehe...roomate aku pown sama jugak almaklumlah semua xpenah dok hostel sebelum nie.anyway setelah seminggu dah oklah kowt tp msih teringat kat umah,huhu ble dok situ dpendekkan ceta, aku terpilih as bwp.huhu mula2 ingat sonok la sgt tp ya ALLAH sangat lah menderita,hehe x bek btul aku nie, x bersyukur, ok2 setiap dugaan mest ad hikmah kan2 so mmg azab gak rr jd bwp. semua kwan2 ban..tp x pela..aku terima jer, huhu ader satu hari nnt aku terpaksa berhadapan ngan dugaan yg maha hebat sbb waktu tue aku telah dban oleh semua rakan sekelasku hanya kes??ehehe biarlah usah dkenang.cuma terkilan la x rasa nikmat student dok citu.huhu alahai fatin wat ceta sedey lak..anyway aku pun still mencari nikmat hidup hehe......first back to basic~! second islam is the way of life n last one give hope to Allah only not others~! before i end up this story nak berpesan iaitu"If your mind can accept that something is achievable, it will find a way to attain that thing."

3 comments:

Nur Syahiirah Che Soh said...

hmm.fatin da amek idea sya utk jadikan 1/1/2009 as a title..hehe..but it's ok..urm..sedey la biler bacer citer fatin kat mrsm ni..teringat mase sem lepas..sya dtg bilik fatin nak story masalah sya n fatin pom bagi semangat kat sya ngan citer pasal mase fatin kat mrsm..huhu..miss that moment sooooo much..

CeKeBamBaM said...

thanks ma dear~!i mis that 2

Anonymous said...

aku pon rindu time tu..haha.. -Yana-