Friday, January 30, 2009

ngantuk rrrr

adey..salam sume ngantuk sgt skang...huhu x wat keje pape pown ag aper lah aku nie..actlly lagu diantara kalian nie best rr..sgt mendalam maksudnya..huhuhu....waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sedey btul dok sowank2 jer dlm bilik nie..roomate pown x balik ag......scary jer..tue la gatal sgt nak balik awal.deserve it..adey paper pown hari nie saya sgt ngantuk..td cadang nak lari dr wat keje umah...do ckp la kat mak...pening pale...last2 mak ckp tido 15 minit jer pastu sambunk g basuh pinggan..adey...tragis btul..cam sindarella lak...huhu aper2 pown nak ucap thanks kat abang sbb dia tlg antar aku dtg maktab nie....huhu thanks eh bro....aper ag eh.....huhu skang dah bawak banyak makanan dah x la kebulur nnt...cian sgt hari tue dah la elaun pown lambat msk...pastu lupe lak bwk makann ....huhu last2 pose jer sng...at least leh la turunkan berat badan walaupun owank ckp dah kurus x yah nak kurus dah..nak jd papan ker?huhu paper jer la diowank nie... actlly tokwan ader pesan suwoh bwk kopiah die luper rr tok wan..x per nnt ak gtau kat mak suwoh bwk....adey ngantuk ag laa....dah la nak solat dulu......dah isyak nie..anyway best gak ngantuk nie rasa leh tido dgn nikmatnyer.....k lah hayati eh lagu nie...best tau...daaaa


DI ANTARA KALIAN
Ku akui ku sangat sangat menginginkan mu
Namun kusadari ku diantara kalian
Aku tak mengerti ini semua harus terjadi
Ku akui ku sangat sangat mengharapkan mu
Tapi kini ku sadar ku tak akan bisa
Aku tak mengerti ini semua harus terjadi
Lupakan aku kembali padanya
Aku bukan siapa siapa untukmu
Ku cintaimu tak berarti bahwa ku harus milikimu slamanya
aaa…aaa…
Ku akui ku sangat menginginkan mu
Tapi kusadari ku diantara kalian
Aku tak mengerti ini semua harus terjadi
Technorati:

3 comments:

~NurSya~ said...

tak best r lagu tu..ngantuk biler dengar..huhu..bingit tau tak..muahaha..pape pom enjoy lagu puspa n laskar cinta lag..wakaka

CeKeBamBaM said...

eleh... jeles,,,bwek...lagu nie kene hayati setiap bait baris.huhuh

Anonymous said...

hahaha....pdn muka! sapa suro blk awal. rasakan! haha... ala...owg taula nape dia nak blk awal...hehehe...baguihla blja cara bsh pinggan...nanti mcm mana nak jd surirmh kpd tutttttttt......lg satu nak comment, kurus ke bdn 2? mcm x de ape2 perubhan pon...hehehe....ok, see ya!