Monday, January 3, 2011

Wajah Baru, Muka Lama

wah... excited plak nak update blog yang kedua nie.. actlly it just want me to recall back what was happening in my class just now... wah actly.. mmg best sgt sbb dapat jumpa kawan2 lama setelah one month and half kitorang bercuti sempena cuti semester.. sgt teruja.. nampak banyak muka yang bersinar-sinar kegembiraan... besides.. excited bla dpt gosip dengan mereka semua.. wah CHILL gitu... but the best moment when i clean up my room... fuhh excited habis.... nak cakap aper... mmg bombastik la.. bilik yang x pernah ada orang duduk.. aaaaaaaaaaaaaaaaaa atas sekali dan hujung.. selalu terperosok kat tepi .. fuh3.... sgt tragis... x per mmg pas nie... jd slim la badan.. bajet x makan la tue.. hahah padahal bedal sampai 2 3 pinggan.. (yer ker eh???) oke3... berbalik kepada situasi dalam kelas...

mmg excited sgt.. tp ini berlaku pada pagi td.. tepat pukul 6.30 pg.. huish2 br bgn.. dah la lambat pintu pulak buat hal.. sgt dramatik call rakan yang berdekatan untuk cuba bukak pintu dr luar apabila pintu dr dalam ssh untuk membukanya.... what the door la kan??? adusss.. ok masa pg2 nak bukak pintu tue... yer lah kan gelap malas nak bukak lampu ag coz lampu kat luar dah cukup terang untuk nampak dimana letaknya kunci.. tp x check la kunci tue nombor berapa.. but then... bla nak bukak seyes tersekat2.. adus... mula la gelabah.... cr tuala x jumpa .. call semua kawan nak suruh diowank tarik pintu... yer la mau x gabra dah 10 minit duk dalam bilik.. nnt cam ner nak pg kelas dengan penuh bersemangat??? huhuhu ok...

YEAH SUPERWOMEN datang.. SYA.. tanks sgt kat dia.. coz dia telah cuba dengan jayanya untuk membuatkan pintu ini terbuka apabila telah mengharungi segala keperitan mencuba dan cuba dan cuba lagi membuka pintu bilik...

Seterusnya.. sesi perjalanan ke toilet.. wah sgt gempak pg toilet yang x pernah ada org guna utk mandi... Fatin3x.... apakah ini fatin.. sbb sgt kalam kabut sampai ckp lantaklah.... x kisah.. janji toilet ada air.. at least im not the last even im not the first yang kuar bilik air tue... wah ayat.. *_*... td my friend yang duduk satu aras ckp

kawan:"eh fatin,hang taw x ... toilet yang hg guna tue x pernah ada org mandi sebelum nie..."
aku:terkesima T____________________T

sampai aty dioowank bg ak yang pertama rasmi.. huh rasa cam x sedap badan mandi toilet baru....................waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nak bilik lama sob3x T_T


will be continue... for the next season.... wah x larat nak menaip ag ^_^



2 comments:

Izmir Fadzil said...

nasib baik toilet tak berhantu

Nurul Fatin Nabila said...

aah kan huhuhuhu kalo x mest demam terkejut =p